Indolucky

Itha

176hu

Sore pukul 15.00 WIB saya bersama Ferry menjemput Giant, rekan kerjaku di Bandara Soekarno-Hatta yang baru menyelesaikan tugasnya di Portugal. Tiga puluh menit menunggu, Pesawat KLM yang ditumpangi Giant landing di Soekarno-Hatta. Setelah berbasa-basi kami langsung menuju Twin Cam yang diparkir di Bandara. Giant menceritakan kemolekan, kecantikan, keindahan tubuh wanita-wanita Portugal, mancung, tinggi, dada yang montok serta liang vagina yang sangat legit rasanya.

Giant terus menceritakan pertemuan-pertemuannya dengan wanita-wanita Portugal yang ditidurinya, sampai-sampai saya dan Ferry terasa gerah, dan ingin juga merasakan cewek-cewek Portugal itu. Disela-sela pembicaraan kami Ferry bertanya.
“Giant, loe udah ngerasain memeknya cewek Portugal, gue mau tanya nich loe udah ngerasain memeknya cewek Indonesia belom?”, sambil mengeluarkan rokok Giant menjawab.
“Gue dulu pernah ngerasain lubang cewek Indonesia, tapi udah lama juga siich.., dan kayaknya emang enakkan vagina Indonesia, lebih sempit tuch Ferr..”, Giant menjawab sekenanya.

Akhirnya karena ereksi, disela-sela obrolan itu, saya mencoba usul kepada mereka berdua.
“Gimana kalo kita langsung aja ngerasain vagina Indonesia.., mumpung Giant dollarnya blom sampe ke rumah!” masalahnya kalo udah nyampe ke rumah doi pasti mbagi ke keluarganya dong”.

Ide spontan yang saya lontarkan diterima oleh Ferry yang langsung menanggapinya.
“Yoi, nich gue juga udah 2 minggu nggak ngerasain vagina!” Gimana Giant…, Ok kan!”, Dengan anggukan kepala Giant, langsung kami sepakat untuk singgah dulu di panti pijat yang sekaligus tempat berkumpulnya pereks-pereks Indonesia yang siap di pakai.

Masuk di Panti itu, kami langsung menuju Mini Bar yang letaknya di tengah-tengah ruangan temaram berukuran 8 x 8 m. Mata kami memandang sekeliling ruangan untuk mencari sasaran di dalam ruangan itu. Wanita-wanita cantik sudah memasang perangkap untuk menggaet setiap pria yang masuk. Rata-rata mereka berusia 18-35 tahun, pakaian mereka rata-rata seronok namun yang membuat saya sedikit terpana, mereka ini rata-rata memiliki HP dan mangaku sebagai mahasiswi salah satu perguruan tinggi swasta di Jakarta.

Kami memesan 3 gelas bir yang langsung diservis oleh Mami (sebutan Germo) tempat ini. Mami menawarkan si Tati yang berkulit kuning langsat tinggi, dada montok dan rambut yang sebahu, kira-kira berumur 19 tahun kepada Ferry. Saya pikir kalau yang seperti itu terlalu sempit bagi saya, sedangkan Giant langsung menarik si Wati yang ke bule-bulean dengan dada montok, betis indah, pantat yang bahenol, saya tebak paling usianya baru 20. Mereka berdua langsung bercanda akrab, sambil sesekali saling mencubit, sementara itu Mami juga menawarkan Itha pada saya, dia sepertinya pendiam, tubuhnya tinggi, dada sedang, kulit kuling langsat, rambut tidak terlalu panjang, namun yang membuat suka padanya, dia punya body yang aduhai…, mirip gitar Spanyol. Usianya saya tebak sekitar 20-an, masih muda. Tapi wajah serta bodinya yang membuatku naksir berat padanya.

Akhirnya kami sepakat masing-masing masuk ke kamar, Giant sama Wati, Ferry sama Tati sedangkan saya langsung ke kamar bersama Itha. Saat saya masuk kamar, Itha langsung menawarkan, “Apa Mas mau pake Kondom”,? dan langsung saya jawab, “Nggak usah…, nggak enak tuch Tha!”. Itapun menurut saja, dilanjutkan dengan, “Mas pakaiannya dilepasin apa mau lepas sendiri nich?”. “Masa saya sudah ngelepasin, punya saya Mas masih blom siich?”. Itha memang langsung melepaskan pakaiannya sendiri setelah bertanya kepada saya sambil menutup pintu kamar yang tidak di kunci, alasannya karena sekarang sering terjadi kejahatan, makanya maaf kalau tidak di kunci katanya. Saya tidak menjawab pertanyaan Itha tadi, saya masih terpana melihat kemolekan, dan keindahan bentuk tubuh Itha tanpa sehelai benangpun yang masih segar, bak buah yang siap dipetik.

Itha terus melangkah maju mendekati saya dan langsung menengadahkan kepalanya. Sambil mengulangi lagi pertanyaannya

50 Comments on "Itha"

  1. Waty Siregar | 18/11/2009 at 13:41 | Balas

    Itha T Krumme Memorial Arboretum Falls City Nebraska. Next to Stanton Lake Park 25th and Clifton Streets This 22 acre site features native plants from Nebraska and adjoining states There are about 70 different species.

  2. Tatiek Maliyati | 18/11/2009 at 13:56 | Balas

    Ithas Scrapchest. 134 Elements 37 Paper 9 Frames Tagger Size Bonus 12 Posertubes PNGFormat Das Collabkit findest du bei Friends of Rosegarden You find the Collabkit at Friends of .

  3. Icha Anisa | 18/11/2009 at 18:15 | Balas

    Itha von Calw c912 978 Genealogy geni family tree. Genealogy for Itha von Calw c912 978 family tree on Geni with over 140 million profiles of ancestors and living relatives.

  4. Angel Ibrahim | 19/11/2009 at 04:34 | Balas

    Anuragini Itha En Karalil Virinja Pookkal Oru . Anuragini Itha En Karalil Virinja Pookkal Oru Kudakkeezhil 1985 Lyrics Poovachal Khader Music Johnson Singer KJYesudas.

  5. Nessa Sadin | 19/11/2009 at 04:43 | Balas

    ITA Tennis Intercollegiate Tennis Association. Provides information of events coaches results awards and sponsors.

  6. Chintya Ramlan | 19/11/2009 at 06:40 | Balas

    Itha profiles LinkedIn. View the profiles of professionals with last name Itha on LinkedIn There are 25 professionals with last name Itha who use LinkedIn to exchange information ideas .

  7. Anissa Hadad | 19/11/2009 at 11:16 | Balas

    Name Itha Meaning and Origin. Search thousands of names meanings and origins Baby names generator Test names compatibility Find your name day Celebrity birthdays calendar Name Itha.

  8. Alicia Djohar | 19/11/2009 at 12:30 | Balas

    Apply to Ithaca Undergraduate Admission Ithaca College. Apply to Ithaca Get Ready for Success Choose from more than 100 majors and programs of study Engage with faculty who are experts in their fields and whose number .

  9. Fitri Ayu Maresa | 19/11/2009 at 15:31 | Balas

    Itha Oru Snehagatha Wikipedia the free encyclopedia. Itha Oru Snehagatha is a 1997 Indian Malayalam romance film written and directed by Captain Raju The film stars Raju with Vikram and Laila in leading roles.

  10. Ketrin Agustine | 19/11/2009 at 18:39 | Balas

    International Theta Healing Association ITHA. The International Theta Healing Association ITHA is endorsed and regulated by Vianna Stibal Natures Path an d the THInK Institute.

  11. Zarima Mirafsur | 19/11/2009 at 20:44 | Balas

    Ravelry itha pattern by Christy Verity. Announcement A matching hat pattern is soon to be published A preview can be seen here itha is a toe up stranded sock knit on two circular needles with a short .

  12. Cut Syifa | 19/11/2009 at 22:47 | Balas

    15 Best Ithaca Hotels on TripAdvisor Prices Reviews . Book the best Ithaca Hotels on TripAdvisor Find 4565 traveler reviews 857 candid photos and prices for 19 hotels in Ithaca New York United States.

  13. Karina Nadila | 20/11/2009 at 00:31 | Balas

    News ITHA. News Discover whats happening at ITHA Download our latest newsletter or sign up for our mailing list to get updates on ITHA news and events.

  14. Yulia Rachman | 20/11/2009 at 00:33 | Balas

    Ithas Puddings Gourmet Foods. Voted Australias Best Christmas Pudding by Choice Magazine Manufacturers of traditional gourmet plum puddings traditional at Christmas but also great all year .

  15. Lydia Kandou | 20/11/2009 at 05:31 | Balas

    Tumblr syitha. syitha I have a secondary blog here I wanted to make a place for me to talk about being gender neutral and explore some of the questions most people dont ask.

  16. JajangNoer | 20/11/2009 at 09:36 | Balas

    Ithamar Itha Cepeda LinkedIn. View Ithamar Itha Cepedas professional profile on LinkedIn LinkedIn is the worlds largest business network helping professionals like Ithamar Itha .

  17. Debby Kristy | 20/11/2009 at 13:13 | Balas

    ITHA What does ITHA stand for. What does ITHA stand for Definition of ITHA in the list of acronyms and abbreviations provided by the Free Online Dictionary and Thesaurus.

  18. Syifa Hadju | 21/11/2009 at 05:21 | Balas

    ITHA Dutch Language Institute Rotterdam Rotterdam . ITHA Dutch Language Institute Rotterdam Rotterdam Netherlands 450 likes 5 talking about this 59 were here For high educated expats Intensive.

  19. Shalvynne | 21/11/2009 at 06:44 | Balas

    Itha mcr03 Twitter. The latest Tweets from Itha mcr03 simple.

  20. Yenny Rachman | 21/11/2009 at 07:17 | Balas

    Rae Itha FanFiction. Hello readers The Rae Itha pen name is host to a collaborative body of fanfiction by the fanfictionnet users Rae D Magdon and Sy Itha Just a warning these stories .

  21. Kimmy Jayanti | 21/11/2009 at 08:01 | Balas

    itha. Intensive The pace of the beginners course will be high You will make amazing progess if you have the time and discipline to make all the study tasks.

  22. Meitha Thamrin | 21/11/2009 at 12:12 | Balas

    Sy Itha FictionPress. Sy Itha is an author that has written 16 stories for Romance Supernatural Young Adult General and SciFi.

  23. Marissa Jeffryna | 21/11/2009 at 16:30 | Balas

    Itha108 Yoga Retreat Creative Resort. Itha 108 sleeps twenty across varied accommodation six luxury double bedrooms in the main house and three mongolian yurts that are staggered up between rocks .

  24. Zarima Mirafsur | 21/11/2009 at 18:06 | Balas

    Ithaa Wikipedia the free encyclopedia. Ithaa which means motherofpearl in Dhivehi an undersea restaurant located 5 metres 16 ft below sea level at the Conrad Maldives Rangali Island in Alif Dhaal .

  25. Sally Marcellina | 21/11/2009 at 19:17 | Balas

    Please Login ITHA. Please Login ITHA.

  26. Merry Putrian | 21/11/2009 at 21:59 | Balas

    Shotguns Home of the Ithaca Gun Company. Home of the Ithaca Gun Company Shotguns Shotguns Accessories Parts Barrels Parts Internal Parts Other Ithaca shotguns Deerslayer Deer Slayer Turkeyslayer .

  27. Susanna Caecilia | 22/11/2009 at 01:37 | Balas

    Reactivate Application Undergraduate Admission Ithaca . Reactivate Application Its possible to reactivate a previous application to Ithaca College if you have applied for admission within the past two years.

  28. Indah Kirana | 22/11/2009 at 02:54 | Balas

    Itha Ivide Vare 1977 IMDb. Share this Rating Title Itha Ivide Vare 1977 63 10 Want to share IMDbs rating on your own site Use the HTML below.

  29. Nia Paramitha | 22/11/2009 at 04:11 | Balas

    Illinois Toll Highway Authority ITHA Scanner Frequencies . Scanner Frequencies and Radio Frequency Reference for Illinois Toll Highway Authority ITHA.

  30. Maya Wulan | 22/11/2009 at 07:00 | Balas

    ithairestaurant. IThai Restaurant Sushi Bar Reservations copyright 2015 wwwithairestaurantcom All Rights Reserved.

  31. Chitra Dewi | 22/11/2009 at 07:31 | Balas

    Amazoncom A Itha Digital Music. Online shopping from a great selection at Digital Music Store.

  32. Bella Saphira | 22/11/2009 at 12:43 | Balas

    Dr Itha Harewood MD Bronx NY Internal Medicine . Visit Healthgrades for information on Dr Itha Harewood MD Find Phone Address information medical practice history affiliated hospitals and more.

  33. Zsazsa Utari | 22/11/2009 at 14:27 | Balas

    Itha Clean Organic Green Beauty products. Itha is a line of Clean Organic Green Beauty products FREE from preservatives synthetic parfum synthetic colour and toxic chemicals All products are Made in .

  34. Nikita Mirzani | 22/11/2009 at 14:45 | Balas

    itha ithacupidAH Twitter. The latest Tweets from itha ithacupidAH Before u judge me make sure ur better than me httptcoynPUeoJQz2.

  35. Cynthia Lamusu | 22/11/2009 at 15:51 | Balas

    Ida Itha de Faucigny Countess c1086 1191 Genealogy. Genealogy for Ida Itha de Faucigny Countess c1086 1191 family tree on Geni with over 140 million profiles of ancestors and living relatives.

  36. Dinna Olivia | 22/11/2009 at 21:00 | Balas

    Itha Montfort von Calw 0912 Metz Moselle Lorraine . Profile of Itha von Calw born about 0912 including biography and genealogy plus visitors comments.

  37. Nindy Ayunda | 23/11/2009 at 05:56 | Balas

    ITHA BHUM CMA CGM. Delivery Date 10152011 Line service JAKFEED Deployment FEEDERING ASSOCIATED SYSTEMS Previous Name Flag THAILAND Built 1996 Speed 1850 Builder .

  38. Yati Pesek | 24/11/2009 at 05:04 | Balas

    Itha Innu Muthal 1984 IMDb. Share this Rating Title Itha Innu Muthal 1984 54 10 Want to share IMDbs rating on your own site Use the HTML below.

  39. Kristina | 24/11/2009 at 06:55 | Balas

    Daughters of the Nile. TabItha Temple No 135 Fort Myers Florida Meets Meets 3rd Monday at 1200 PM ETZ No Sessions June July August Supreme Queens Visit September 19 2014.

  40. Citra Kirana | 24/11/2009 at 08:13 | Balas

    About Galloping Out Illinois Thoroughbred Horsemens . News Media Keep up to date on Illinois thoroughbred racing Everything you need to know in one spot under our Media Center.

  41. Bella Graceva Amanda Putri | 24/11/2009 at 08:16 | Balas

    Itha Experiences Part 1 YouTube. Life time of struggles of ITHA Intelligent and Talented Humanitarian Authority that were overcome through divine guidance.

  42. Kelly Tandiono | 24/11/2009 at 13:15 | Balas

    Welcome to ITHA. Welcome to ITHA The Inter Tribal Health Authority is a leader in providing quality health programs and services inclusive of cultural and traditional values .

  43. Itha No more dry lips Organic lip balm. Itha is a line of Clean Organic Green Beauty products FREE from preservatives synthetic parfum and toxic chemicals All products are Made in London and .

  44. Rianti Cartwright | 24/11/2009 at 18:03 | Balas

    Ingleside Terraces Home Page. Information about the neighborhood of Ingleside Terraces in San Francisco CA.

  45. Hesti Purwadinata | 24/11/2009 at 22:09 | Balas

    ITHA in Rotterdam. Specialist in Dutch language acquisition since 1991 For companies government bodies and individuals Our programs are designed for higher educated individuals who .

  46. Delia Paramitha | 24/11/2009 at 23:58 | Balas

    Ithas Beauty Salon Columbus GA 31907 YPcom. Get reviews hours directions coupons and more for Ithas Beauty Salon at 4679 B Buena Vista Rd Columbus GA Search for other Hair Weaving in Columbus on YPcom.

  47. Amyra Jessica | 25/11/2009 at 00:54 | Balas

    Ithalondon Facebook. Ithalondon London United Kingdom 93 likes 1 talking about this An original and organic line of beauty products containing high performance.

  48. Maya Ayu Permata Sari | 25/11/2009 at 01:38 | Balas

    Dr Itha Harewood MD Internist in Bronx NY Internal . Dr Itha Harewood MD NCQA Physician Practice Connections Patient Centered Medical Home attended a one star medical school rated 35 by patients 4 reviews .

  49. Rae Sita | 25/11/2009 at 04:08 | Balas

    Itha Paul 41 Miramar FL MyLifecom. Itha Paul 41 Miramar FL View in depth free public information contact info photos on anyone like Miramar FL resident Itha Paul.

  50. Deswita Maharani | 25/11/2009 at 05:57 | Balas

    Illinois Thoroughbred Horsemens Association Inc. Our Mission The Illinois Thoroughbred Horsemens Association Inc is dedicated to representing the owners and trainers of thoroughbred horses that race at .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*